Open menu

Випускники ХТФ, які живуть та працюють за кордоном, підтримують Україну. Пишаємося ними!

Наші випускники-електрохіміки, які зараз працюють в Італії в м. Падова, за ці останні дні взяли активну участь в організації мітингів в підтримку України. Завдяки зверненню до керівництва Інституту, де вони працюють, тепер здійснюється збір коштів, речей, медикаментів тощо для українців.​

  graduates italy pic1
 graduates italy pic2 graduates italy pic3

Слова звернення до спільноти:

Шановні друзі та колеги!

Це важливий і щирий лист від ваших колег - Аліси, Едуарда та Андрія - українців. Як вам відомо, 24 лютого о 5:00 ранку, під час сесії ООН, Россія розпочала війну в Україні. Перша ніч побачила ракетну зброю, гелікоптери, танки, військовий транспорт. Вся країна (СХІД, ЗАХІД, ПІВНІЧ, ПІВДЕНЬ, ЦЕНТРАЛЬНА ЧАСТИНА та столиця Київ) піддалась бомбардуванню. До цього моменту війна триває, і відважна українська армія захищає країну одна.

Італія стала нашою другою домівкою, другою родиною. Але наша Батьківщина, де ми народились, виросли і стали тим, ким ми є, у небезпеці. Італія - велика країна, прекрасна, лагідна, мирна країна. Вся допомога, яку ви можете надати нам зараз - безцінна. І ми хочемо попросити допомоги для нашої нації, нашої країни, наших людей, хто вмирає прямо зараз в укриттях під російськими бомбами.

Нам потрібні Ваші голоси, - будь ласка, поговріть зі своїми родичами, спілкуйтеся зі ЗМІ,  розповідайте у соцмережах. Не мовчіть. Все ще є люди, які не вірять, що ця війна відбувається, шукаючи виправдення для втручання. Нам потрібен мир в нашій країні.

graduates italy petition