Open menu

Підвищення кваліфікації НПП у весняному семестрі 2022-2023 н.р.

Інститут післядипломної освіти КПІ ім. Ігоря Сікорського (ІПО) продовжує набір слухачів на навчання за програмами підвищення кваліфікації в 2-му семестрі 2022-23 н.р. Перелік навчальних програм підвищення кваліфікації. Перелік навчальних програм підвищення кваліфікації, порядок реєстрації  та інша корисна інформація - у Інформаційному листі ІПО або на сайті http://ipo.kpi.ua. У разі успішного закінчення навчання слухачам надаватиметься Свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Важлива інформація щодо підвищення кваліфікації:

  • Науково-педагогічні працівники КПІ імені Ігоря Сікорського можуть підвищувати кваліфікацію в ІПО за рахунок університету двічі за 5 років, за умови навчання за різними програмами.
  • Науково-педагогічні працівники мають змогу отримувати необхідний за «Положенням про підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників КПІ імені Ігоря Сікоського» обсяг підвищення кваліфікації: не менше 180 годин (6 кредитів ЄКТС) протягом п'яти років за накопичувальною системою.
  • Особиста онлайн-реєстрація науково-педагогічних працівників на сайті ІПО має підтверджуватись Загальною заявкою від Факультету.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: У разі, якщо співробітники Університету вже здійснили реєстрацію в цьому навчальному році і чекають на формування групи за відповідною програмою, додаткової або повторної реєстрації виконувати НЕ ПОТРІБНО.